Scandinavia - Arbinger
Video Placeholder

En ændring i indstilling leder til ændring i resultater

Vi hjælper ledere med at skabe en sund kultur, der leder til enestående resultater.

ONLINEKURSER

KLIK HER

INDSTILLINGSTEST

TAG TESTEN

Produkter

Fra jeg- til vi-orienteret kultur

Fysiske og virtuelle workshops, ledet af Arbinger facilitatorer eller internt uddannede hos kunden. Vi hjælper med at sikre individuel effektivitet som et middel til at drive kollektiv vækst.

Produkter

Vi-orienteret ledelse

Et forløb for ledergrupper med fokus på at klæde lederne på til at gå fra at holde medarbejderne ansvarlige til at udvikle medarbejdere, der stiller sig selv til ansvar. Denne dagsworkshop er designet til at hjælpe ledere med konkrete redskaber, til at implementere en vi-orienteret indstilling i eget team og organisation. Forløbet tilpasses den enkelte ledergruppe og virksomhed, men indeholder typisk elementer som situationsanalyse, målsætning, workshops, konkrete redskaber til implementering, individuel og kollektiv sparring, eventuelt profiler og evaluering af forløbet. Produktet leveres på svensk og dansk Klik her for at få mere info om produktet på dansk og svensk.

Klik her

Vi-orienteret kultur

Det kan være svært at nå hele virksomheden rundt med nye metoder og arbejdsformer. Derfor har vi designet denne grundintroduktion. Den egner sig til medarbejdergrupper, der ikke behøver at være eksperter, hvis ledere allerede kender og bruger metoden, og hvor det giver mening, at alle medarbejdere har et fælles sprog og begrebsapparat. Der er med andre ord ikke tale om en dyb og tilbundsgående gennemgang af metoden, men mere fem korte lektioner til at klæde alle på til at kunne bruge metoden i hverdagen. Produktet leveres på svensk og dansk Klik her for at få mere info om produktet på dansk og svensk.

Klik her

Vi-orienteret inklusion

Vi-orienteret inklusion guider deltagerne gennem en proces af selvindsigt for at afsløre ubevidste bias og give praktiske redskaber, der fremmer tilhørsforhold og giver individer mulighed for at ændre deres personlige perspektiver. Målet er, at hjælpe organisationer med at lykkes med større mangfoldighed og skabe en inkluderende arbejdsplads, der fejrer diversitet og fremmer en følelse af, at man hører til. Produktet leveres på svensk og dansk Klik her for at få mere info om produktet på dansk og svensk.

Klik her

En sund indstilling skaber resultater som ringe i vand.

Adfærdsproblemer, der sender bølger gennem hele din organisation, vil aldrig blive løst, medmindre du adresserer den indstilling, der ligger til grund for dem. Nøglen til at opnå bæredygtige resultater ligger i din organisations kollektive indstilling.

Forandringspyramiden

Du kan ikke ændre adfærd uden først at ændre indstilling. ”Organisationer, der kan identificere og skabe en sund indstilling, er fire gange så effektive, når det handler om at skabe forandring, end organisationer, der overser denne dimension.” Joanna Barsh og Johanne Lavoie ”Lead at Your Best,” McKinsey Quarterly. April 2014

Forfatter og direktør i The Arbinger Institute Scandinavia, Mette Villemoes Ponty, har mere end 20 års erfaring inden for kulturforandringer, ledelse, samarbejde og konflikthåndtering for virksomheder, det offentlige, skoler og non-profit organisationer.

Mette har en baggrund som salgs- og marketingchef i en engelsk og amerikansk virksomhed samt fra flere reklamebureauer, herunder som strategisk direktør. Hun har boet og arbejdet i England og Dubai, været selvstændig siden 2003 og besidder en HD-A fra Aarhus, en MBA fra Durham University i England samt en bestyrelsesuddannelse fra INSEAD. Mette Villemoes Ponty er forfatter til “Den Blinde Vinkel – lederens største udfordring” (Gyldendal Business).”

Mette Villemoes Ponty | MBA | Direktør Skandinavien

Ritva har arbetat med organisations-, grupp, ledar- och medarbetarutveckling i över 30 år. Hon har erfarenhet av strategiska, organisatoriska och människonära frågeställningar från över 50 verksamheter i olika branscher (bl a bank, industri, handel, telekommunikation, försvarsindustri, säkerhet, läkemedel, sjukvård, utbildning, kollektivtrafik, kommuner och myndigheter).

Ritva är civilingenjör (teknisk fysik och elektroteknik) med kompletterande studier i psykologi, organisation, beteende och ledning av människor i förändring. Efter sin examen arbetade Ritva i 13 år som organisations- och managementkonsult på Accenture och därefter i egen verksamhet. Hon har arbetat för Arbinger Institute sedan 2011 med uppdrag i både privata och offentliga verksamheter i Sverige och internationellt.

Ritva Karlström | Seniorkonsult | Arbinger