Hungary - Arbinger
Video Placeholder
Magyarország

A szemléletmód változása megváltoztatja az eredményeket.

Segítünk a vezetőknek olyan magas teljesítményű vállalati kultúrát kialakítani, amely kivételes szervezeti eredményekhez vezet.

Thinkific Portal

Bejelentkezés a Thinkific-be

Szemléletmód Felmérés

Felmérés indítása

Kurzusaink

Teremtsen olyan kultúrát, amelyben az emberek ki tudnak teljesedni.

Személyes vagy online workshopok és tréningek, melyeket az Arbinger trénerei vagy az ügyfél erre kiképzett munkatársai vezetnek. Ezeken az alkalmakon a csapatok a sikeres működéshez és az innovációhoz szükséges szemléletmódjukat és készségeiket fejlesztik. Tréningjeink segítenek az egyéni hatékonyság csiszolásában, és ezáltal az üzleti növekedésben.

Kurzusaink

Kurzus 1: Outward Leadership

A vezetők felkészítése arra, hogy a számonkérés helyett felelősségvállaló attitűdöt tudjanak kialakítani a csapatukban.

Kurzus 2: Outward Performance

Növelje munkatársai produktivitását és elköteleződését személyre szabott képzéssel, amely motiválja és felhatalmazza az embereket.

Kurzus 3: Outward Inclusion

Teremtse meg a valódi befogadás kultúráját, melyhez mindenféle hátterű emberek kapcsolódnak, és ahol a sokszínűség a szervezet sikerének motorja.

A szemléletmód továbbgyűrűző hatása hozza létre az eredményeket

Az egész szervezetet átható viselkedési problémákat nem lehet megoldani, hacsak nem foglalkozunk az azokat kiváltó szemléletmóddal. A tartós eredmények elérésének kulcsa a szervezet kollektív szemléletmódjában gyökerezik

Szemléletmód piramis

A viselkedést nem lehet anélkül megváltoztatni, hogy előtte a szemléletmódot ne változtatnánk meg. Azok a vállalati vezetők, akik időt szántak a szemléletmóddal kapcsolatos kihívások kezelésére, négyszer nagyobb valószínűséggel értek el sikert, mint azok, akik ezt nem tették.

Kocsis Dóra a Sämling Vállalatfejlesztés Kft. vezető partnere, az Arbinger Hungary kiképző trénere, szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, pszichológus. ​

Korábban óraadóként dolgozott a Pénzügyi és Számviteli Főiskola matematika-statisztika tanszékén, majd vezetőként egy telekommunikációs vállalatnál, értékesítés, támogatás területen. 2007-ben indította el saját vállalkozását, mert felismerte, hogy valódi küldetése az emberek változási folyamatait pozitív irányban katalizálni és támogatni. 2014 óta foglalkozik szervezetfejlesztéssel, 2017 óta Arbinger tréner, 2019 óta képez további Arbinger trénereket. 2022-ben szerezte meg pszichológia szakos diplomáját. Fontos érdeklődési területe az önigazolás hatása a konfliktusok kimenetelére, publikációja is ebben a témában jelent meg.​

Kocsis Dóra | Sämling Vállalatfejlesztés Kft | Arbinger Hungary

Hering Ilona a Sämling Vállalatfejlesztés Kft. vezető partnere, az Arbinger Hungary certifikált trénere, szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, viselkedéselemző.

Pénzügy szakos közgazda. A Magyar Nemzeti Bankban makroelemzőként dolgozott, majd érdeklődése a kommunikációs és a HR terület felé fordította. Több, mint 10 éven keresztül dolgozott ügyviteli és HR vezetőként a verseny- majd nonprofit szférában, ahol Európai Uniós projekteket is menedzselt. Az önfejlesztés, önreflexió, kommunikáció és együttműködési készségének fejlesztése – mint az egyének és csapatok hatékony működését meghatározó értékek – kerültek egyre inkább érdeklődésének középpontjába, így időközben elvégezte a KRE pszichológia BA szakát. A vállalati tapasztalatait felhasználva 2016 óta foglalkozik tanácsadói oldalról szervezetfejlesztéssel. 2019 óta elkötelezett Arbinger tanácsadó és tréner.

Hering Ilona | Sämling Vállalatfejlesztés Kft. | Arbinger Hungary

Tanner Anett Paula a Sämling Vállalatfejlesztés Kft. vezető partnere, szervezetfejlesztő, tréner, certifikált Arbinger tréner, qualified facilitator®, coach.

Végzettségét tekintve vezetés-szervezés szakos közgazdász, emberi erőforrás tanácsadó, jelenleg viselkedéstervező szaktanácsadónak tanul. Különböző szektorokban közel 20 évnyi felső- és középvezetői tapasztalatot szerzett, mely nagyon jó alapot és hátteret ad a szervezetfejlesztői munkájának. Több mint 10 éve foglalkozik szervezetek és vezetők fejlesztésével, mely során hatékonyan alkalmazza az általa megismert, elsajátított különféle módszereket, világszerte ismert eszközöket és megoldásokat. 2017 óta Arbinger tanácsadó és tréner. Több jelentős szervezeti transzformációt épített már fel és vezetett az Arbinger módszerére alapozva.

Tanner Anett Paula | Sämling Vállalatfejlesztés Kft. | Arbinger Hungary